Placinta aperitiv

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 7427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza proaspata
  • 200 g cas sarat
  • 400 ml smantana
  • 10 oua
  • un dovlecel
  • un ardei iute
  • 1 legatura de marar
  • 1 ardei capia rosu
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • o bucata de carnati afumati
  • o rosie mare de gradina
  • condimente: sare, piper, chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei.

Separat, calim usor ceapa, ardeiul rosu (capia), dovlecelul si carnatii (toate feliate). Le incorporam apoi in compozitia de branza cu ou si punem deasupra rosia taiata in felii subtiri, impreuna cu ardeiul iute.

Se da la cuptor pana se rumeneste. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu ciuperci si legume